Volgmama | 13 februari 2018

TIP: ONTDEK DE WERELD EN MAAK JE EIGEN WERELDBOL

Hoe goed is jouw topografische kennis? Aardrijkskunde en topografie vond ik altijd een van de leukste vakken op de basisschool. Ik droomde er vroeger van om stewardess te worden en de wereld te ontdekken. Stewardess ben ik nooit geworden maar het reisvirus heb ik wel te pakken. Met het boek ‘Maak je eigen wereldbol’ knutselen we onze eigen wereldbol en kan ik onze kinderen laten zien welke landen wij hebben bezocht.

Van uitgeverij Trichis ontvingen wij dit ontzettend leuke boek met een DIY pakketje om je eigen wereldbol in elkaar te zetten. Cool hè? Het boek is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en wij kunnen daarmee instemmen dat dit wel klopt. Mijn zonen zijn 7 en bijna 10. Voor mijn jongste zoon is het allemaal moeilijk te begrijpen hoe de wereld in elkaar zit en komen er veel woorden in het boek voor die hij nog niet kent. Mijn oudste zoon heeft er echt wat aan omdat hij er veel interesse in toont, graag leest en wil leren.

Maak je eigen wereldbol‘ is uitgegeven door Trichis en kost €22,50 Hier zit het bouwpakketje bij en het boek met 48 bladzijden. Leuk project voor ouder en kind vanaf 8 jaar.

Heb jij een kleine ontdekkingsreiziger die dit ook wel leuk zou vinden?

Andere berichten

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel