Oudersenzo | 4 april 2018

DE QUIZ OVER WETENSCHAP EN UITVINDINGEN

De quiz over wetenschap en uitvindingenRocco is altijd leergierig geweest. Nog steeds eigenlijk. Dat wil trouwens niet zeggen dat hij school leuk vindt, want daar moet hij weer dingen leren die hij nou net weer niet interessant vindt. Er zijn echter thema’s die hij enorm interessant vindt. Van die thema’s weet hij bizar veel. Naast Star Wars en Pokémon, weet hij bijvoorbeeld heel veel over de ruimte. Maar ook over de aarde en het ontstaan van het leven. Juist dit soort vragen vind je in deze quiz! Samen met vragen over het menselijk lichaam, grote uitvindingen en alledaagse fenomenen. 

Wat zit er in het doosje?

In het doosje vind je een boekje met heel veel weetjes en 100 quizkaartjes over 7 verschillende thema’s. Ik verklapte deze thema’s al in de intro. Stuk voor stuk interessante thema’s. Dat maakt zo’n quiz natuurlijk nóg leuker. Want het is natuurlijk best prettig zo nu en dan een goed antwoord te weten of nieuwe interessante dingen te leren.

De quiz over wetenschap en uitvindingen

Hoe werkt het?

In het doosje zitten 100 quizkaartjes. Al deze kaartjes hebben een nummer. Dit nummer correspondeert met een pagina in het boekje. In het boekje vind je een uitgebreid antwoord op de vraag met toelichting. Naast de antwoorden, geeft dit boekje ook heel veel extra weetjes! Hartstikke leuk dus voor iedereen die leergierig is en het spel is dus niet aan leeftijd gebonden. Dit is een meer dan leuk spel om met het hele gezin te doen (kinderen vanaf 8 jaar). Zeg ik hele gezin? Ik bedoel natuurlijk met de hele familie. Zeg ik hele familie? Ik bedoel natuurlijk… Oh nee, je kunt het maar met maximaal 5 spelers tegelijk spelen. 

De quiz over wetenschap en uitvindingen

In het boekje vind je ook de spelregels. Het spel is te spelen met 2 tot 5 spelers, in de leeftijd van 8 tot 88.

Voorbeeld van de vragen

De quiz over wetenschap en uitvindingen

Specificaties De quiz over wetenschap en uitvindingen 

Titel De quiz over wetenschap en uitvindingen 
Uitgeverij Trichis Publishing
Prijs 14,99 euro
ISBN 9789492077974
Bestel direct Bol.com

Liefs Marion

Meer informatie

Bekijk onze andere productbesprekingen

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

De quiz over wetenschap en uitvindingen

Andere berichten

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel