Lezersrecensies – Managementboek.nl

LEZERSRECENSIES  Managementboek.nl (5)

C. Reincke

Kadootje met inhoud Op een luchtige maar uiterst serieuze wijze stimuleert Frans Wijngaarden om actief en met passie opdrachtnemerschap vorm te geven.Voor professionals. Voor managers. Niet blijven handelen in een wereld van reactie, waarin de omzet weer te laag en de ‘to-do’lijst weer te lang is. Kies vanuit opdrachteigenaarschap en een positief zelfbeeld voor de wereld van de creatie waarin professionele ambities leidend zijn. Niet willen maar kiezen. Niet straks maar nu. Alleen de resultaten tellen. Voor wie geregeld op en neer beweegt tussen slagen en falen, tussen luiheid en ambitie is Veel Succes! bruikbaar, nuttig, zinvol. Dus wil je dat je collega meer reflecteert? Geef Veel succes! maar lees het eerst even zelf, want betere resultaten beginnen bij jou, hier, nu en vandaag.


M. van Bokhoven – 5 sterren

Kracht vanuit zijn kwetsbaarheid Succes is een weg met pauzes, hobbels met de wetenschap dat je een keuze hebt… Een keus om te maken, een keus om nooit op de geven. ‘Veel succes’ is een boek van passie, kunde, doorzettingsvermogen en vooral het lef om in de spiegel te durven kijken… Een aanrader om te lezen, en een aanrader om het te ondergaan. Veel succes…


M. van den Brink – 5 sterren

IJzersterk sterk boek door zijn eenvoud

 Frans Wijngaarden weet als geen ander messcherp neer te zetten waar het om gaat. Met enig schaamrood op de kaken moet je toegeven dat hij, zonder ingewikkelde redeneringen of methoden, tot de kern doordringt die je zelf echter vaak genoeg niet goed hanteert. Hoe simpel kan het zijn? 
Dit boek geeft een duidelijke aanpak en hulpmiddelen om resultaten te verbeteren. Hier kunnen veel management goeroes een puntje aan zuigen!

M. Wink

Een must-have voor iedere professional! 

”In een avond heb ik dit boek uitgelezen. Op momenten hardop lachend vanwege een aantal humoristische frases . De vele “oh ja, dit gaat ook écht over mij!” momenten, maakten mij vooral benieuwd naar de rest van het boek. De lezer wordt geconfronteerd met het eigenaarschap van de professional en waar dat veelal niet wordt getoond. De herkenbare situaties en de eenvoudige alternatieven die worden aangereikt hebben mij een boost gegeven voor de manier waarop ik naar mijn eigen rol, invloed en verantwoordelijkheden kijk.”

J.N.H. Eleveld – 5 sterren

Eindelijk een boek dat helpt!

 ‘Frans Wijngaarden weet goed hoe hij dingen die je eigenlijk al weet, duidelijk en helder verwoordt. Dit maakt dat het je confronteert met je eigen situatie. ‘Heb ik wel een visie?’, ‘Welk resultaat wil ik werkelijk bereiken?’, ‘Hoe zorg ik voor het bereiken van mijn eigen succes?’. 
Hij laat je reflecteren op datgeen waar je zelf, bewust danwel onbewust, eigenlijk al tijden tegen aanloopt. 
Het boek is zeer verhelderend geschreven. Heel duidelijk een ‘handboek’, gemakkelijk om het er in elke situatie even bij te pakken. In mijn situatie als leerkracht vind ik veel herkenbare momenten. Dit heeft mij vervolgens weer aan het denken gezet….zelfs in mijn prive-leven herken is situaties!
Kortom een zeer hanteerbaar en goed, helder leesbaar handboek voor een ieder die wil werken aan zijn eigen succes!’

Andere berichten

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel