Elle Eten – Kookboeken

Alles wat je niet wist over mosselen en wat je als fan eigenlijk wel zou moeten weten, lees je in Het Grote Mosselboek.

Dit boek is van alle (mossel)markten thuis. Zo komen onder andere de geschiedenis en het leven van een mossel, van verwekking tot veiling, aan bod. Maak je kennis met de beste mosselrestaurants in Nederland en België, staande meest gestelde mosselvragen voor je op een rijtje en geven chef-koks hun beste mosselgeheimen weg.

RECEPTEN

Net als je jezelf afvraagt of er eigenlijk wel recepten in het boekje staan, kom je op pagina’s vol met mosselrecepten. Dan blijkt dat er veel meer mogelijk is met dit weekdiertje dan je aanvankelijk dacht. Een frisse mosselsalade op een warme zomerdag en een dampende pan mosselen in de winter. Of wat dacht je van een gazpacho met mosselen?

Niet geheel onbelangrijk is de inhoud van het glas naast je bord. Ook daar hebben ze in het boek aan gedacht. Wat kun je wel schenken bij een portie mosselen en wat juist niet?Het Grote Mosselboek geeft antwoord. Na het lezen van dit boek is je kennis over mosselen flink opgekrikt en heb je vooral erg veel zin in een grote portie van deze goddelijke zeediertjes – Roos Kuipers. Lees verder. 

 

Andere berichten

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel