Welkom in onze webshop
Over de uitgeverij


goudsesingel 194
3011 KD rotterdam
(010) 477 85 25

rozenlaan 1
4835 PB breda
(076) 520 48 60  De vrouwen van Léon

  De vrouwen van Léon

  een roman die je in één adem uitleest
  De vrouwen van Léon is de nieuwe roman van Marja van Kleef en René Wendel, het Rotterdams schrijversechtpaar achter Maria van Wendel. De vrouwen van Léon neemt de lezer mee naar de voor velen onbekende wereld van de uitvaartbranche. Met fijne pen spinnen de auteurs een verhaal achter het verdriet van de rouwprofessional, waar meer onder de oppervlakte schuilt dan doet vermoeden.

  Léon van Steenhoven, uitvaartondernemer van beroep, woont alleen met zijn bijna zestienjarige dochter Mirre op het terrein van de begraafplaats. Ze rouwen om de dood van Annette, Léons grote liefde en de moeder van Mirre, die een halfjaar geleden om het leven kwam bij een auto-ongeluk. Vader en dochter zijn niet in staat hun gevoelens over die noodlottige gebeurtenis te delen. Léon voelt zich schuldig, maar kan, wil niet zeggen waarom. Mirre maakt zich zorgen om haar vader die zich steeds vreemder gedraagt. Komt dat door het verlies of is er meer aan de hand? Intussen probeert ze zelf haar verdriet te vergeten door zich over te geven aan seksuele avonturen, die telkens weer op een teleurstelling uitlopen. Zo werkt de roman toe naar een verpletterende climax.

  De vrouwen van Léon is zo’n roman die je in één adem uitleest, met onverwachte plotwendingen die doen denken aan Tales of the Unexpected van Roald Dahl.

  Deel met:        |   Doorsturen
  auteur:Maria van Wendel
  isbn:9789492881472
  genre:Roman
  bindwijze:Paperback met flappen
  aantal pagina’s:240
  afmeting:15 x 21 cm
  illustraties:
  verkrijgbaar:13-04-2021
  verkoopprijs:21,99

  Over de auteur

  Maria van Wendel
  Maria van Wendel

  Maria van Wendel is het pseudoniem van ‘de Nederlandse Nicci French’: het Rotterdamse schrijversduo Marja van Kleef en René Wendel. Een waargebeurd verhaal uit de begrafeniswereld inspireerde hen tot het schrijven van De vrouwen van Léon, een roman vol suspense met een climax die voor veel lezers als een complete verrassing zal komen. Marja van Kleef schreef eerder het succesvolle boek De luie huisvrouw, waarvan 15.000 exemplaren zijn verkocht.

  Deze website van Trichis maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie