Welkom in onze webshop
Over de uitgeverij


goudsesingel 194
3011 KD rotterdam
(010) 477 85 25

rozenlaan 1
4835 PB breda
(076) 520 48 60  Solomon Soul

  Solomon Soul

  Mijn strijd 1½
  Paul van Schaik is de meest verguisde festivalorganisator van Nederland. Schrijver Solomon Soul zoekt naar het slechte karakter van de hoofdpersoon. Is het zijn psychotische moeder, zijn verbanning van de lagere school, of komt het door de figuren waar hij als misdaadverslaggever mee omgaat. Hij ontvouwt een theorie dat WO3 is uitgebroken en wil de mensheid daarvoor behoeden. 
  Deel met:        |   Doorsturen
  auteur:Paul van Schaik
  isbn:9789492881526
  genre:
  bindwijze:ingenaaid
  aantal pagina’s:127
  afmeting:13,5 x 21 cm
  illustraties:Ja
  verkrijgbaar:25-06-2021
  verkoopprijs:22,00

  Over de auteur

  Paul van Schaik
  Paul van Schaik

  Rotterdam, 1968

  Journalistig schrijver

  Wie: Paul van Schaik 

  Wat: verslaggever, schrijver, columnist, copywriter

  Waarom: Door de jaren heeft hij een uitgebreide en zeer uiteenlopende ervaring opgedaan in vele takken van de journalistiek. 

  Hoe: Van Schaik is verslaggever bij tijdschriften als Panorama, KIJK en Stedenbouw en schrijft columns en korte verhalen. De Glamourpresident John F. Kennedy is zijn laatste boek (over de macht, seks en drugs van JFK). Hij schreef ook: Allemaal jongens die lekker uit de voeten konden(portretten van Rotterdamse profboksers), Broodje Brood (broodje aap verhalen over Herman Brood),Stoere Jongens; het eerste gevaarlijke boek voor vaders en zoons (avonturenboek). Inmiddels werkt hij aan zijn vijfde boek.

  Over: 
  'Bijzonder, indringend en opvallend'
  'Lekkere zinnen en een goede vertellersstem'
  'De dialogen zijn pakkend en de tekst roept sterke, filmische beelden op. Met zijn krachtige en vettige proza bereikt de auteur een idiote vaart.'
  'Zoals zijn stijl een combinatie is van directheid en van overdaad, van treffende beelden en vergelijkingen, zo weet hij zijn oeuvre tot een grootse metafoor van zijn leven te verheffen.'

  Voor meer informatie zie www.paulvanschaik.com

  Deze website van Trichis maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie