Welkom in onze webshop
Over de uitgeverij


goudsesingel 194
3011 KD rotterdam
(010) 477 85 25

rozenlaan 1
4835 PB breda
(076) 520 48 60  Geven is leven

  Geven is leven

  Een optimistische reis naar goud en geluk

  Hoe werd een grote pensioenverzekeraar van rode-lantaarndrager de nummer 1? Welke olympische lessen vormden het geheim achter dit succes en wat kan iedereen hiervan leren, voor zowel zakelijke als persoonlijke groei? 

   

  Wim de Bundel deelt zijn inzichten, initiatieven en inspiratiebronnen en neemt de lezer mee op een bewogen en optimistische reis naar goud en geluk. Hij ontdekte de kracht van het geven op meerdere niveaus: gas geven, betekenis geven, hart & ziel geven. Geven is leven!

   

  Geven is leven is een managementboek en inspiratieboek inéén. Het boek bevat meer dan 100 foto’s van tientallen topfotografen die belangeloos meewerkten - dankzij het goede doelkarakter van het boek.

   

  Geven is leven is niet alleen een boek, maar ook een website. Met een team van optimisten willen zij jou inspireren en het makkelijker maken om te geven. Zo vind je op de website tal van voorbeelden om te geven, inspirerende blogberichten en het lied Geven is leven.

   

  Daarnaast vind je op de website ook alle extra’s terug die dit boek jou te bieden heeft. Zo kun je via de QR-codes naar muziek luisteren, twee documentaires bekijken en een exclusief interview lezen met Barack Obama.


  ‘Hartverwarmend verhaal van een wereldverbeteraar’ – Sander de Kramer

   

  ‘Wat een gouden schat is dit boek!’ – Esther Vergeer


  ‘Zowel een must-read als een must-give’ – Jos Burgers

   


  Op woensdag 14 april van 16:00 tot 17:00 wordt Geven is leven online gelanceerd vanuit een studio in Utrecht. Sander de Kramer gaat in gesprek met Wim de Bundel en prominente sporters en artiesten uit het boek, zoals atlete Susan Krumins en het muzikale cabaretduo Spruijt & Opperman. De boeklancering wordt belangeloos mogelijk gemaakt door DenkProducties en Central Studios. 

   

  Van ieder boek dat wordt besteld via gevenisleven.nl gaat 5 euro naar de Mentelity Foundation van Bibian Mentel.


  Wil je terug naar de website: https://gevenisleven.nl


  Deel met:        |   Doorsturen
  auteur:Wim de Bundel
  isbn:978 90 831 1256 5
  genre:Management- en inspiratieboek
  bindwijze:paperback met flappen
  aantal pagina’s:248
  afmeting:13,5 x 21 cm
  illustraties:ja
  verkrijgbaar:14-04-2021
  verkoopprijs:24,99

  Over de auteur

  Wim de Bundel
  Wim de Bundel

  Wim de Bundel was twaalf jaar directeur Marketing en Sales bij Delta Lloyd, BeFrank en Nationale-Nederlanden. In 2014 werd hij gekozen tot Commercieel Directeur van het Jaar en in 2019 tot meest invloedrijke commerciële professional van Nederland. Hij is lid van de Raad van Advies van Netwerk Nieuw Rotterdam en ambassadeur van de Sunday Foundation en de Mentelity Foundation.   Deze website van Trichis maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie