Welkom in onze webshop
Over de uitgeverij


goudsesingel 194
3011 KD rotterdam
(010) 477 85 25

rozenlaan 1
4835 PB breda
(076) 520 48 60  Dit is de Kuip

  Dit is de Kuip

  Icoon aan de Maas
  VAN SUPPORTERS - VOOR SUPPORTERS

  De Kuip leeft. Prikkelt. Daagt uit. Moedigt aan. Het stadion beweegt op het ritme van onze collectieve ademhaling waarbij gebouw en wij - de supporters - samensmelten tot één. 

  De kracht is letterlijk voelbaar. Het kan gonzen, trillen, beuken of doodstil zijn. Het gevoel van verlangen golft door het beton onder onze voeten. Ontzetting elektriseert door in de metalen spanten. Bij extreme vreugde dansen de tribunes mee, waarbij supporters - wij - feestend door de staalconstructie de lucht in worden geslingerd. Voor we het weten, hangen we in de armen van wildvreemden. Altijd samen. Met vijftigduizend zielen voelt het vertrouwd. Je hoeft niet iedereen te kennen. Het zijn tóch je vrienden.  

  Wanneer De Kuip los gaat weet je waarom je er bij bent. Je wilt nooit meer anders, ook al kost een wedstrijd je soms een jaar van je leven. Dit is het gevoel dat ouders - wij - willen doorgeven aan onze kinderen. Door de sfeer van het levende stadion te laten ervaren. Te laten opsnuiven. Te leren koesteren. Dit zijn de momenten waarop nieuwe generaties fans worden geboren. Voor het leven. Dit is niet zomaar een gebouw. Dit is het stadion waar wij zielsveel van houden. 

  Dit is De Kuip. 

  Met veel liefde dragen wij dit boek op aan De Kuip. Het stadion dat ons zoveel heeft gegeven - en dat nog steeds doet. Waarmee we lief en leed delen. Waar we grote triomfen vieren en door diepe dalen gaan. Waar generaties Feyenoorders zijn grootgebracht. Waar het voelt als thuiskomen. Geen plek ter wereld is meer Feyenoord dan hier.

  Supporter Berne van Leeuwen
  - schreef de tekst

  Supporter Patrick Janssen
  - maakte de foto’s
  Deel met:        |   Doorsturen
  auteur:Berne van Leeuwen, Patrick Janssen
  isbn:9789492881403
  genre:
  bindwijze:Hardback
  aantal pagina’s:220
  afmeting:
  illustraties:Ja
  verkrijgbaar:27-03-2020
  verkoopprijs:30,00

  Over de auteurs

  Berne van Leeuwen
  Berne is Feyenoord supporter en schreef de tekst voor 'Dit is de Kuip'
   
  Patrick Janssen
  Patrick Janssen is Feyenoord supporter en maakte de foto's voor 'Dit is de Kuip'.
  Deze website van Trichis maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie