Welkom in onze webshop
Over de uitgeverij


goudsesingel 194
3011 KD rotterdam
(010) 477 85 25

rozenlaan 1
4835 PB breda
(076) 520 48 60  Zigge Zagge! Zigge Zagge!

  Uitverkocht

  Zigge Zagge! Zigge Zagge!

  Een fotoboek over NAC-fans en hun leven

  Dit is een voetbalboek zonder voetballers en daarom is dit een boek dat meer over voetbal gaat dan welk voetbalboek dan ook. Er staan namelijk gewone mensen in. NAC-supporters. Mensen, die een kleine club als NAC hun leven laten bepalen. De emoties in hun NAC-leven worden uiteengezet in de duizenden foto’s in dit boek. De bladzijden laten de kern van het voetbal zien: de spirit van een club. Omdat juist deze mensen een club als NAC richting geven.

  Voor het NAC-museum zijn in de loop der jaren duizenden en duizenden foto’s verzameld van supporters van NAC en hun directe omgeving. Veel privé-materiaal, maar ook alles van professionele fotografen en de club zelf. Dat materiaal is nu gebruikt om te laten zien waarom voor de mensen uit West-Brabant NAC geen modale club is, en waarom NAC geen modale club is door deze mensen.

  Wegens de massale belangstelling was de eerste druk van het boek snel uitverkocht. De tweede druk is inmiddels te koop. 

  Deel met:        |   Doorsturen
  auteur:Richard Sommen
  isbn:978-94-90608-98-9
  genre:Sport
  bindwijze:hardcover
  aantal pagina’s:304
  afmeting:20 x 24,5
  illustraties:ja
  verkrijgbaar:
  verkoopprijs:26,00

  Over de auteur

  Richard Sommen
  heeft het boek samengesteld. Hij is een NAC-kenner bij uitstek; een van de oprichters van de Rat (het grote fanzine en de beroemde fansite van de club), mede-oprichter van de het museumen ex-voorzitter van de clubraad van de club. In het dagelijkse leven is hij ook docent Nederlands, communicatie en media op een ROC.
  Deze website van Trichis maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie