Welkom in onze webshop
Over de uitgeverij


goudsesingel 194
3011 KD rotterdam
(010) 477 85 25

rozenlaan 1
4835 PB breda
(076) 520 48 60  Verenigingen veranderen

  Verenigingen veranderen

  Handboek voor het succesvol begeleiden van sportverenigingen

  Het maatschappelijk belang van sport wordt steeds groter, waarmee op de sportverenigingen meer druk komt te liggen. Vrijwilligers worstelen met vraagstukken, kansen en bedreigingen die een snel veranderende wereld met zich meebrengt. Wat helpt hen verder bij de begeleiding naar de sportvereniging van de toekomst? Taken en verantwoordelijkheden van sportprofessionals worden complexer. Het begeleiden van een veranderproces binnen sportverenigingen vraagt om zorgvuldig en betrouwbaar vakmanschap. Hoog tijd voor een handboek voor professionals in de sport om hen te inspireren onze sportclubs nog beter te begeleiden. 

  De auteur neemt je op bevlogen en enthousiaste wijze mee in zijn aanpak hoe je sportverenigingen succesvol kunt ondersteunen en adviseren. Hij gebruikt daarbij persoonlijke ervaringen die hij de afgelopen tien jaar heeft meegemaakt tijdens het begeleiden en adviseren van sportverenigingen.


  Deel met:        |   Doorsturen
  auteur:Daniel Klijn
  isbn:978-94-92077-12-7
  genre:management, sport
  bindwijze:softcover
  aantal pagina’s:160
  afmeting:20 x 24 cm
  illustraties:ja
  verkrijgbaar:15-04-2015
  verkoopprijs:26,00

  Over de auteur

  Daniel Klijn
  Daniel Klijn

  is grondlegger van het gedachtegoed 'Besturen met een visie' en auteur van het gelijknamige boek. Op basis van zijn ervaringen als verenigingsadviseur en programmaleider van de adviesopleiding voor sportprofessionals ontwikkelde hij het boek Verenigingen veranderen.  Deze website van Trichis maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie