Welkom in onze webshop
Over de uitgeverij


goudsesingel 194
3011 KD rotterdam
(010) 477 85 25

rozenlaan 1
4835 PB breda
(076) 520 48 60  TED

  Uitverkocht

  TED

  Het bizarre leven van partygoeroe Ted Langenbach
  Sommige levens zijn zó uitzonderlijk dat ze het waard zijn om beschreven te worden. Ted. Het bizarre leven van partygoeroe Ted Langenbach neemt de lezer mee op reis door het bizarre leven van de Rotterdamse partygoeroe Ted Langenbach, die vijfentwintig jaar geleden zijn eerste housefeest gaf en sindsdien duizenden feestgangers tot ver buiten de landsgrenzen bereikt. 
  In dit rauwe portret vertelt Ted zelf over zijn intense leven als koning van de nacht. Hij laat de lezer zonder enkele schroom toe in zijn wereld vol seks, rebellie, extase en rijkdom, vertelt over ontmoetingen met Lady Gaga, Jean Paul Gaultier en Pim Fortuyn en beschrijft zijn bestaan zonder grenzen. Ook heftige zaken als geweld in het uitgaansleven, zijn gevecht tegen drank en drugs en de tijdsgeest die hij heeft zien veranderen gaat hij niet uit de weg.
  In Ted. Het bizarre leven van partygoeroe Ted Langenbach komen ook prominente vrienden en bekenden van Ted aan het woord, waaronder Sander de Kramer, Joost van Bellen en Marlies Dekkers.

  Deel met:        |   Doorsturen
  auteur:Anton Slotboom
  isbn:978-94-90608-71-2
  genre:biografie, Rotterdam
  bindwijze:paperback
  aantal pagina’s:200
  afmeting:17 x 24 cm
  illustraties:foto's
  verkrijgbaar:01-12-2013
  verkoopprijs:10,00

  Over de auteur

  Anton Slotboom
  Anton Slotboom
  Anton Slotboom (1980) schrijft voor onder meer Algemeen Dagblad en NU.nl. Stukken van zijn hand verschenen ook dagbladen als NRC Handelsblad en Het Parool. Dit is zijn tweede boek.
  Deze website van Trichis maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie