Welkom in onze webshop
Over de uitgeverij


goudsesingel 194
3011 KD rotterdam
(010) 477 85 25

rozenlaan 1
4835 PB breda
(076) 520 48 60  Pablo en Poëzie

  Uitverkocht

  Pablo en Poëzie

  Deelder in Medellín
  Jules Deelder is uitgenodigd om op te treden tijdens het grootste poëziefestival ter wereld, Festival Internacional de Poesía in Medellín. Elf dagen lang trekt hij langs de theaters in de kleurrijke maar gewelddadige metropool. En volgt hij het spoor van Pablo Escobar, waarschijnlijk de grootste crimineel uit de geschiedenis. Hoe zal het Colombiaanse publiek reageren op de aparte verschijning van Deelder? En wat voor schokkende dingen komt hij over de in Colombia bijna mythische Escobar te weten?
  De film die Leo Verheul van deze reis maakte trok begin van dit jaar volle zalen op het International Film Festival in Rotterdam. Nu is er ook het reisboek van hun hand met de dvd van de film.
  Deel met:        |   Doorsturen
  auteur:Jules Deelder, Leo Verheul
  isbn:978-94-90608-52-1
  genre:reisverhalen, film
  bindwijze:gebonden met dvd
  aantal pagina’s:96
  afmeting:17 x 24 cm
  illustraties:ja
  verkrijgbaar:21-11-2012
  verkoopprijs:17,95

  Over de auteurs

  Jules Deelder
  Jules Deelder

  Jules Deelder begint op 11-jarige leeftijd als dichter. (´Hoort, men werpt een bom´). Het begin van een pittige schrijfwoede. Deelder ontpopt zich tot een vrij veelzijdig mens. Dichter, auteur, acteur. Radio-, televisie-, reclame- en druktemaker. Nachtburgemeester en Sparta-supporter. O ja, en hij heeft iets met jazz en schopt het tot drummer. Deelder, bezitter van de prestigieuze Wolfert van Borselenpenning, ontvangt in 1988 de Anna Blaman Prijs voor zijn gehele oeuvre en in 2005 de Tollensprijs voor de grote stilistische kracht van zijn geestrijke oeuvre en zijn pionierswerk voor een moderne theatrale podiumpresentatie van poëzie.

   

   
  Leo Verheul
  Leo Verheul werd in 1954 in Rotterdam geboren en begon zijn journalistieke carrière in 1978 bij Het Vrije Volk. Daarna werkte hij voor Voetbal International en Panorama. Samen met Henk Spaan en Harry Vermeegen maakte het tv-programma Die twee: nieuwe koeien en samen met Henk Spaan, Erik van Muiswinkel en Diederik van Vleuten Studio Spaan. Verder schreef hij verhalen voor Hard Gras.
  Deze website van Trichis maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie