Welkom in onze webshop
Over de uitgeverij


goudsesingel 194
3011 KD rotterdam
(010) 477 85 25

rozenlaan 1
4835 PB breda
(076) 520 48 60  Kinderfaculteit Pendrecht

  Uitverkocht

  Kinderfaculteit Pendrecht

  Een evaluatie van de pilotfase en een blik op de toekomst
  Pendrecht is een wijk in Rotterdam die laag scoort op verscheidene sociale indicatoren. Denk bijvoorbeeld aan indicaties van inkomensniveau, gezondheid, taalbeheersing, schoolprestaties en sociale contacten. Bewoners van Pendrecht willen echter dat hun wijk een fijne en veilige plek is om op te groeien. Om de kansen van kinderen in Pendrecht te verbeteren is de Kinderfaculteit in het leven geroepen. De Kinderfaculteit biedt de kinderen in Pendrecht dagelijks de keuze uit minimaal twintig activiteiten op het gebied van sport, kunst en cultuur, taal, vakmanschap en wereldoriëntatie. De Kinderfaculteit onderscheidt zich op meerdere fronten, maar met name doordat het een initiatief is van een bewonersorganisatie — Stichting Vitaal Pendrecht — die samenwerkt met alle vier de basisscholen in Pendrecht.

  Het onderzoek houdt de Kinderfaculteit als een kompas op koers. Doen we de juiste dingen? Bereiken we de vooraf geformuleerde doelen? Wat moeten we anders doen? Vragen die gedurende het jaar herhaaldelijk worden gesteld en door de onderzoekers worden beantwoord.
  Deel met:        |   Doorsturen
  auteur:Bowen Paulle
  isbn:978-94-92077-12-2
  genre:Management
  bindwijze:Gelijmd
  aantal pagina’s:72
  afmeting:220 x 280
  illustraties:Ja
  verkrijgbaar:04-06-2015
  verkoopprijs:17,95

  Over de auteur

  Bowen Paulle
  Dr. Bowen Paulle is universitair docent sociologie aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is gespecialiseerd in onderwijs, achterstandswijken, en interventies bedoelt om kansarme jongeren te helpen.
  Deze website van Trichis maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie