Welkom in onze webshop
Over de uitgeverij


goudsesingel 194
3011 KD rotterdam
(010) 477 85 25

rozenlaan 1
4835 PB breda
(076) 520 48 60  De Bel, a very hard cover book

  Uitverkocht

  De Bel, a very hard cover book

  ‘De Bel, A very hard cover book’ is het overzichtswerk van de Rotterdamse kunstenaar Dennis de Bel (NL, 1984) wiens werk zich bevindt op de grens van kunst, new media kunst en anti-art. De publicatie wordt gelanceerd tijdens zijn (solo) tentoonstelling NOWARE bij Roodkapje in 2014 en volgt zijn artistieke ontwikkeling en daarmee zijn veranderende kijk op het begrip interactiviteit in relatie tot technologie en object.

  Met zijn humoristische design interventies, gemanifesteerde woordgrappen en zinloze software blijft de Bel de begrippen interactiviteit en nut onderzoeken.Zijn nieuwste werken, omschreven als ‘noware’, refereren nog wel maar maken geen gebruik meer van interactieve technologie. Deze werken kunnen niet meer gezien worden als hardware of software maar zweven ertussen. In deze publicatie zal De Bel’s werk vergezeld worden door teksten van bekende auteurs uit de (media) kunst wereld.

  ‘De Bel, A very hard cover book’ zal niet alleen een verzameling zijn van de Bel’s werk maar vertaald ook zijn manier van denken naar boekvorm. Het boek kan hiermee gezien worden als een manifestatie van zijn werk, ontwikkeld in samenwerking met Eyesberg. De begrippen bruikbaarheid, inventiviteit en innovatie worden met dit boek op speelsewijzen becommentarieerd.


  Deel met:        |   Doorsturen
  auteur:
  isbn:978 94 90608 88 0
  genre:Kunst
  bindwijze:paperback in box
  aantal pagina’s:96
  afmeting:16,8 x 24 cm.
  illustraties:ja
  verkrijgbaar:11-01-2014
  verkoopprijs:20,00

  Over de auteur

  Deze website van Trichis maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie