Welkom in onze webshop
Over de uitgeverij


goudsesingel 194
3011 KD rotterdam
(010) 477 85 25

rozenlaan 1
4835 PB breda
(076) 520 48 60  Challenge010

  Uitverkocht

  Challenge010

  Werkzame mechanismen en de resultaten van het eerste jaar
  Het programma Challenge010 richt zich op het verhogen van de sportdeelname onder scholieren in het voortgezet onderwijs in Rotterdam. Daarnaast wil het programma, via het organiseren van een scholencompetitie in vier takken van sport (zaalvoetbal, basketbal, dansen en boksen),  bijdragen aan een gezondere leefstijl, het verbeteren van sociaal gedrag en het verhogen van de schoolprestaties.

  In dit onderzoek presenteert de Universiteit van Utrecht de resultaten van het eerste jaar (schooljaar 2013-2014). Daarnaast gaat het onderzoek uitgebreid in op de werkzame mechanismen van Challenge 010, waardoor  inzicht ontstaat in manieren waarop de resultaten van het programma geoptimaliseerd kunnen worden.
  Deel met:        |   Doorsturen
  auteur:Anne van de Vijver, Bake Dijk, Frank van Eekeren
  isbn:978-94-92077-06-6
  genre:management
  bindwijze:softcover
  aantal pagina’s:80
  afmeting:22 x 28 cm
  illustraties:ja
  verkrijgbaar:
  verkoopprijs:17,95

  Over de auteurs

  Anne van de Vijver
  Msc. Anne van de Vijver is junior adviseur bij de Universiteit Utrecht, Departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap (USBO).
   
  Bake Dijk
  Drs. Bake Dijk is adviseur en onderzoeker bij de Universiteit Utrecht, Departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap (USBO). Hij is gespecialiseerd in de betekenis en organisatie van de sport.
   
  Frank van Eekeren
  Drs. Frank van Eekeren is senior adviseur en onderzoeker bij de Universiteit Utrecht, Departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap (USBO). Hij is gespecialiseerd in de betekenis en organisatie van de sport.
  Deze website van Trichis maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie