Welkom in onze webshop
Over de uitgeverij


goudsesingel 194
3011 KD rotterdam
(010) 477 85 25

rozenlaan 1
4835 PB breda
(076) 520 48 60  MijnTuin.org | april 2018

  Win een exemplaar van het 'Plaagdierboek'

  WEDSTRIJD LOOPT TOT EN MET 29 APRIL 2018

  Van vertrappelen naar vertroetelen

  Steeds meer mensen voelen de noodzaak om niet meer naar gif te grijpen om belagers in de tuin te lijf te gaan. Maar als je geen chemische poeder of verdelgende spray meer wilt gebruiken; wat dan wel? Hoe tuinier je zonder gif? Dat staat in hetPlaagdierboek: het onmisbare vervolg op het succesvolleOnkruidboekwaarvan al meer dan 10.000 exemplaren zijn verkocht.

  HetPlaagdierboekis wederom een fijne, praktische gids met dit keer de 'lastige tuinbeestjes' in de hoofdrol. Denk aan bladluizen, mieren, slakken, wespen, rupsen, mollen en ratten. Waarom zijn ze er en wat zeggen ze over je tuin? Zijn het eigenlijk wel plaagdieren? Door de dieren te leren kennen, komt er meer begrip en tolerantie. En als je ze toch wilt inperken, hoe doe je dat dan zonder gif?

  Een lekker leesboek doorspekt met interviews, waarin allerlei mensen aan het woord komen die dagelijks met plaagbeesten te maken hebben. Onder andere de biologische kweker, de halsbandparkiet onderzoeker, de slakkenman, de fobie├źnpsycholoog, de kunstenaar, de moestuinier en de wetenschapper. De verhelderende foto's zorgen voor herkenning en bevestiging.

  Wedden dat je met andere ogen naar je tuin gaat kijken? En wie weet ga je de dieren waarderen en mogen ze onderdeel van je tuin zijn. Het tuinieren wordt er gemakkelijker van en je houdt meer tijd over om te genieten van je tuin. Maak die omslag en draag zelf bij aan het herstel van het ecologisch evenwicht in Nederland en Belgie, wantalle bee(s)tjes helpen!

  PLAAGDIERBOEK

  Auteur: Suze Peters
  Fotografie: Lotte Stekelenburg
  ISBN: 9789492881045
  paperback-220 pagina's
  Adviesprijs: €19,95
  Bestellen via deze link

  Deze website van Trichis maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie