Welkom in onze webshop
Over de uitgeverij


goudsesingel 194
3011 KD rotterdam
(010) 477 85 25

rozenlaan 1
4835 PB breda
(076) 520 48 60  Raff en Zee

  Uitverkocht

  Raff en Zee

  zijn een beetje hetzelfde
  Raff en Zee zien er anders uit, maar zijn eigenlijk gewoon een beetje hetzelfde. Deze aangeklede 'dierenhipsters' nemen je mee op hun tripje door het bos en de bergen, over het zebrapad en langs het water. Des te meer ze ondernemen, des te meer ze erachter komen dat ze eigenlijk gewoon een beetje hetzelfde zijn. En best friends!

  Getest op doelgroepouders was de reactie unaniem: 'Een mooie actuele boodschap over vriendschap en verschillen, verpakt in een geweldig geïllustreerd verhaaltje voor de allerkleinsten. Leuk om zelf te kopen en fijn om cadeau te geven.'

  'Raff en Zee zijn een beetje hetzelfde' is geschreven door de in Marokko woonachtige Nederlandse schrijfster Sharon Cohen. De illustraties, gebaseerd op een karakterontwerp van Studio Krista, zijn in Marokko bewerkt door de illustrator en art-director Nazik Boukmakh.

  'Vrolijk verhaaltje voor het slapen gaan, met prachtige illustraties' - Abdelkader Benali
  Deel met:        |   Doorsturen
  auteur:Sharon Cohen
  isbn:978-949-2077-72-1
  genre:jeugd
  bindwijze:gebonden
  aantal pagina’s:28
  afmeting:16 x 16 cm
  illustraties:ja
  verkrijgbaar:21-04-2017
  verkoopprijs:12,50

  Over de auteur

  Sharon Cohen
  Sharon Cohen
  Sharon Cohen (1979) werd geboren in Den Haag, studeerde Communicatie in Rotterdam en werkte in de PR en Communicatie voor o.a. Rotterdam Partners, Universiteit van Delft en Museum Boijmans Van Beuningen. Tussendoor schreef ze als freelance journalist voor Nederlandse magazines waaronder Elle, CosmoGirl, CODE, FHMV, Viva en Yes. Voordat ze twee jaar geleden met haar man en zoontje naar Tangier (Marokko) verhuisde, woonde ze in Amsterdam, Rotterdam, Tel Aviv, Sydney, Londen en kris kras door Nederland. In Marokko schreef ze haar eerste kinderboekje waarvoor ze samenwerkte met Nederlandse en Marokkaanse illustratoren. Momenteel werkt ze onder meer aan nieuwe boekjes voor de serie 'Raff en Zee'. In April komt ze naar Nederland om in verschillende boekhandels het boekje 'Raff en Zee - zijn een beetje hetzelfde' te presenteren.
  Deze website van Trichis maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie