Welkom in onze webshop
Over de uitgeverij


goudsesingel 194
3011 KD rotterdam
(010) 477 85 25

rozenlaan 1
4835 PB breda
(076) 520 48 60  Papa en mama wonen apart

  Uitverkocht

  Papa en mama wonen apart

  Door de scheiding van haar ouders verandert er een hoop in het leven van Kiki. Zij en haar moeder verhuizen naar een ander dorp terwijl Kiki’s vader en grote zus achterblijven. In de klas van haar nieuwe school voelt Kiki zich anders. De andere kinderen hebben vast allemaal een vader en een moeder, denkt ze. Door de vondst van een ziek vogeltje ziet Kiki dat niets is wat het lijkt….

  Een sprookjesachtig boek waarin de verschillende thuissituaties van kinderen wordt belicht. Gescheiden ouders, geen ouders, ruziënde ouders, adoptieouders en twee ouders van hetzelfde geslacht passeren allemaal de revue.

  Dit boek helpt kinderen (en hun ouders) om hun eigen thuis en die van vriendjes beter te begrijpen. Tijdens een vogelvlucht zien de kinderen dat ‘anders’ eigenlijk heel normaal is. Door de mooie tekeningen en het sprookjesachtige verhaal is dit boek ook nog eens gewoon leuk om te lezen.

  Deel met:        |   Doorsturen
  auteur:Annemiek van der Steen, Jolanda van Dam
  isbn:978-94-92077-13-4
  genre:prentenboek, kinderen
  bindwijze:gebonden
  aantal pagina’s:28
  afmeting:21 x 29,7 cm
  illustraties:ja
  verkrijgbaar:15-08-2015
  verkoopprijs:9,95

  Over de auteurs

  Annemiek van der Steen
  Annemiek van der Steen heeft aan de Rietveld Academie te Amsterdam zowel modevormgeving als illustratie gestudeerd. Na vele jaren in beide richtingen voor diverse opdrachtgevers gewerkt te hebben is zij momenteel ontwerpster van speelgoed voor het bekendste nederlandse warenhuis. De belevingswereld van kinderen is dan ook haar dagelijkse inspiratiebron.
   
  Jolanda van Dam
  Jolanda van Dam

  Jolanda van Dam is afgestudeerd aan de VU in Amsterdam als psycholoog. Zij is al jaren werkzaam in de kinderopvang. De combinatie van haar opleiding, haar werk en haar drie eigen kinderen maakt dat zij zicht heeft op de behoeften van ouders bij de begeleiding van hun kind bij ingrijpende gebeurtenissen; zoals het krijgen van een broertje of zusje of een scheiding. 


   


  Deze website van Trichis maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie