Welkom in onze webshop
Over de uitgeverij


goudsesingel 194
3011 KD rotterdam
(010) 477 85 25

rozenlaan 1
4835 PB breda
(076) 520 48 60



  Mama heeft een baby in haar buik

  Uitverkocht

  Mama heeft een baby in haar buik

  Wanneer er een broertje of zusje op komst is, wordt ineens alles anders. Dit boekje helpt ouders om deze spannende gebeurtenis iets meer voorspelbaar en herkenbaar te maken. Omdat het kind tijdens de zwangerschap en ook na de geboorte van alles meemaakt. Dit vrolijke, kleurrijke en vooral ook realistische boekje begeleidt kinderen bij deze leuke, spannende en indrukwekkende gebeurtenis. De mooie en eigentijdse tekeningen zorgen voor een warme sfeer waarin alles besproken en gevraagd kan worden.

  Deel met:        |   Doorsturen
  auteur:Annemiek van der Steen, Jolanda van Dam
  isbn:978-94-90608-73-6
  genre:prentenboek, kinderen
  bindwijze:gebonden
  aantal pagina’s:24
  afmeting:21 x 29,7 cm
  illustraties:tekeningen
  verkrijgbaar:15-09-2013
  verkoopprijs:12,95

  Over de auteurs

  Annemiek van der Steen
  Annemiek van der Steen heeft aan de Rietveld Academie te Amsterdam zowel modevormgeving als illustratie gestudeerd. Na vele jaren in beide richtingen voor diverse opdrachtgevers gewerkt te hebben is zij momenteel ontwerpster van speelgoed voor het bekendste nederlandse warenhuis. De belevingswereld van kinderen is dan ook haar dagelijkse inspiratiebron.
   
  Jolanda van Dam
  Jolanda van Dam

  Jolanda van Dam is afgestudeerd aan de VU in Amsterdam als psycholoog. Zij is al jaren werkzaam in de kinderopvang. De combinatie van haar opleiding, haar werk en haar drie eigen kinderen maakt dat zij zicht heeft op de behoeften van ouders bij de begeleiding van hun kind bij ingrijpende gebeurtenissen; zoals het krijgen van een broertje of zusje of een scheiding. 


   


  Deze website van Trichis maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie