Welkom in onze webshop
Over de uitgeverij


goudsesingel 194
3011 KD rotterdam
(010) 477 85 25

rozenlaan 1
4835 PB breda
(076) 520 48 60  Peleliu

  Uitverkocht

  Peleliu

  Onbekend WO II

  Verwondering, en dan de drang om andere mensen daarin te laten delen. Dat is wat Benedict Janssen ertoe bracht om dit boek te schrijven. Wat hij las was soms zo weinig geloofwaardig, dat andere bronnen werden geraadpleegd. Het kon toch niet waar zijn dat de Geallieerden precies wisten wanneer en waar de Duitse para’s zouden gaan landen op Kreta, maar toch verloren? Is er echt geen enkele Bulgaarse Jood destijds gedeporteerd?


  Janssen, van huis uit advocaat, beseft terdege niet de autoriteit te kunnen uithangen op het gebied van ‘military history’. Maar toen hij een aantal boeken had gelezen over de slag om Kreta, vanuit zowel Engels als Duits perspectief, kwam hij al schrijvend en schrappend tot zijn eerste verhaal, dat in zijn beleving een kritische toets van historici kan doorstaan. Na Kreta volgden andere onderwerpen, die allemaal betrekking hebben op WO II, en met verwondering als gemene deler.


  De verschillende verhalen maken het boek geschikt om even weg te leggen. Dus ideaal voor op het nachtkastje, voor aan het zwembad, voor in de trein of voor thuis in de luie stoel. Ter ontspanning dus, maar ook ter verbreding van je eigen kennis. En – vooral – ter verwondering.  Deel met:        |   Doorsturen
  auteur:Benedict Janssen
  isbn:978-94-92077-39-4
  genre:oorlog, vrede
  bindwijze:softcover
  aantal pagina’s:180
  afmeting:17 x 24 cm
  illustraties:
  verkrijgbaar:12-04-2016
  verkoopprijs:18,95

  Over de auteur

  Deze website van Trichis maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie