Welkom in onze webshop
Over de uitgeverij


goudsesingel 194
3011 KD rotterdam
(010) 477 85 25

rozenlaan 1
4835 PB breda
(076) 520 48 60  Emily. Soms gaat van alles nooit door

  Uitverkocht

  Emily. Soms gaat van alles nooit door

  Op nummer negen van de Ranonkelstraat in Katwijk aan den Rijn ben ik geboren. Op de eerste verdieping van een vijf-hoog-flat met uitzicht op niks. Er heerste een hittegolf die week in juli van het jaar 1975. ’s Avonds dronk mijn moeder thee bij de buren, toen de weeën kwamen. Het was een snelle bevalling. In de ochtend van 12 juli, om kwart voor vier, was ik er ineens. Sander Kuit, een jongetje. 
  Mijn boek speelt zich af in Katwijk aan Zee, Amsterdam en New York. In die volgorde. Uiteindelijk verdwijn ik in de vallei van Iznajar, in Zuid-Spanje. Daar vertel ik mijn twintig jaar jongere, toekomstige vrouw het verhaal van mijn zwerversbestaan. Het zotte zoeken naar een dakloze vrouw en een enigszins stabiel leven.
  Emily en ik fantaseerden over de toekomst. Ze zag het wel zitten, Emily, actress! Misschien kon ik de nieuwe Woody Allen worden en zij zou dan mijn Diane Keaton zijn. Ik dronk snel en Emily ook. Ik bestelde nog twee bier met twee shotjes Jack erbij.‘To us Emily. Thank you so much.’ Proost. Ik klokte de Jack in een teug naar binnen, Emily nam nipjes.

  'Je bokste alleen maar tegen je eigen verwachtingen op. Nou m'n beste; die zijn bij deze ingelost' - Anita Witzier

  Bekijk hier de aflevering van Memories waarin Sander Kuit op zoek gaat naar Emily: memories.kro.nl/gezocht/op_zoek_naar_emily

   

   

  Deel met:        |   Doorsturen
  auteur:Sander Kuit
  isbn:978 94 90 608 54 5
  genre:autobiografie
  bindwijze:paperback
  aantal pagina’s:220
  afmeting:21 x 28 cm
  illustraties:illustraties
  verkrijgbaar:27-03-2013
  verkoopprijs:19,95

  Over de auteur

  Sander Kuit
  Sander Kuit
  Sander Kuit (1975) is zanger en tekstschrijver van twee bands (Bob Billy en Kuit). Al sinds zijn prille jeugd in Katwijk aan Zee maakt hij muziek en filmpjes. School boeit hem niet, maar als hij in 1998 de kans krijgt om naar de New York Film Academy te gaan stapt hij zijn droom tegemoet.
  Deze website van Trichis maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie