Welkom in onze webshop
Over de uitgeverij


goudsesingel 194
3011 KD rotterdam
(010) 477 85 25

rozenlaan 1
4835 PB breda
(076) 520 48 60  De Grote Nederlandse Kunstkalender

  Uitverkocht

  De Grote Nederlandse Kunstkalender

  De Grote Nederlandse Kunstkalender 2017 is uitverkocht bij de uitgever en dus niet meer te bestellen via deze webshop. Wil je toch een exemplaar hebben? Informeer bij boekhandels, museumshops en cadeauwinkels naar hun voorraad. De Grote Brabantse Kunstkalender is nog wel te bestellen via de webshop. 

  Drie kilo kunst van eigen bodem
  Voor het eerst verschijnt de Grote Nederlandse Kunstkalender: 365 kunstwerken in één kalender. De Grote Nederlandse Kunstkalender 2017 toont op groot formaat elke dag een ander werk, van zowel gerenommeerde kunstenaars als aanstormend talent. Deze scheurkalender staat bomvol beeldende kunst, fotografie, mode, illustraties, architectuur en design. Door zijn afwijkende formaat (30 x 34 cm, bijna drie kilo zwaar) en eigentijdse inhoud is de kalender een musthave. Interessant voor de kunstliefhebber, maar ook voor diegene die zich wil laten verrassen door het veelzijdige aanbod aan kunsten van eigen bodem. 

  De kunstenaars worden geselecteerd door een onafhankelijke, deskundige redactie. Dit zijn kunstkenners uit verschillende disciplines, waardoor een breed palet aan kunstwerken ontstaat.   

  Grote broer
  De Nederlandse Kunstkalender is familie van de Grote Rotterdamse Kunstkalender, die al vijf jaar op rij is verschenen. In Rotterdam is de kalender inmiddels een begrip en vaak al voor de feestdagen uitverkocht. Ook zijn er eerder Amsterdamse en Haagse edities uitgebracht. Noord-Brabant heeft dit jaar een primeur met de eerste Grote Brabantse Kunstkalender

  Pluk je dag
  De kalender komt mede tot stand dankzij het crowdfundproject ‘Pluk Je Dag’. Hierbij plukken organisaties en instellingen een datum waarop zij met logo en korte boodschap bij het kunstwerk van die dag komen te staan. Ook kan de Grote Nederlandse Kunstkalender op steun rekenen vanuit een comité van aanbevelingen, bestaande uit museumdirecteur Wim Pijbes, oud-minister Hedy d’Ancona en trendwatcher Farid Tabarki. 

  Grote Nederlandse Kunstkalender 2017
  De Grote Nederlandse Kunstkalender 2017 is een uitgave van Trichis Publishing en een initiatief van Kantoor Kraaij. De redactie bestond uit: Annie Fletcher, Bianca Runge, Binna Choi & Yolande van der Heide, Dries van Wagenberg, Edo Dijksterhuis, Hanne Hagenaars, Jacqueline Visser, Lene ter Haar, Marie van Leeuwen & Charlotte Bik, Marina van den Bergen, Maritt Serena Kuipers, Mieke Gerritzen, Ralph Keuning, Sandra Smets, Saskia van Stein, Tjalling Venema, Zippora Elders.
  Deel met:        |   Doorsturen
  auteur:
  isbn:978-94-92077-70-7
  genre:kunst, kalender
  bindwijze:gebonden
  aantal pagina’s:370
  afmeting:29,7 x 34 cm
  illustraties:ja
  verkrijgbaar:01-10-2016
  verkoopprijs:34,95

  Over de auteur

  Deze website van Trichis maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie