Welkom in onze webshop
Over de uitgeverij


goudsesingel 194
3011 KD rotterdam
(010) 477 85 25

rozenlaan 1
4835 PB breda
(076) 520 48 60  De Grote Brabantse Kunstkalender

  Uitverkocht

  De Grote Brabantse Kunstkalender

  Drie kilo kunst van Brabantse bodem
  Voor het eerst verschijnt de Grote Brabantse Kunstkalender: 365 kunstwerken in één kalender. Deze scheurkalender toont op groot formaat elke dag een ander werk van zowel gerenommeerde kunstenaars als aanstormend talent uit Noord-Brabant. 

  Elke dag een ander kunstwerk
  De Grote Brabantse Kunstkalender 2017 staat bomvol beeldende kunst, fotografie, mode, gedichten, theater, dans en muziek, illustraties, architectuur en design. Door zijn afwijkende formaat (30 x 34 cm, bijna drie kilo zwaar) en eigentijdse inhoud is de kalender een musthave. Interessant voor de kunstliefhebber, maar ook voor diegene die zich wil laten verrassen door het veelzijdige aanbod van lokale kunsten. De werken zijn geselecteerd door een onafhankelijke, deskundige redactie. Dit zijn kunstkenners uit verschillende disciplines, waardoor een breed palet aan kunstwerken is ontstaan.   

  Grote broer
  De Brabantse Kunstkalender is familie van de Grote Rotterdamse Kunstkalender, die al vijf jaar op rij is verschenen. Ook zijn er eerder Amsterdamse edities uitgebracht. Voor wie niet genoeg kan krijgen van kunst is er voor 2017 tevens een Grote Nederlandse Kunstkalender.  

  Pluk je dag
  De kalender komt mede tot stand dankzij het crowdfundproject ‘Pluk Je Dag’. Hierbij plukken organisaties en instellingen een datum waarop zij met logo en korte boodschap bij het kunstwerk van die dag komen te staan. De Grote Brabantse Kunstkalender kan op steun rekenen van de provincie Noord-Brabant, de gemeentes Tilburg, Eindhoven, Breda, ’s-Hertogenbosch en Helmond, bkkc (brabants kenniscentrum kunst en cultuur), De Kunst van Brabant, Fontys Hogeschool voor de Kunsten en De Akademie voor Kunst en Vormgeving St.Joost / Avans Hogeschool.  

  Grote Brabantse Kunstkalender 2017
  De Grote Brabantse Kunstkalender 2017 is een uitgave van Trichis Publishing en een idee van Kantoor Kraaij. De Brabantse editie is een initiatief van Tine van de Weyer en Geert Overdam. De redactie bestond uit: Heleen Volman, Viktorien van Hulst, Coos Salomons, Jeroen Doorenweerd, Bijke Aarts, Rebecca Nelemans, Raf De Keninck, Tet Reuver, Tessa Peters en Tine van de Weyer.

  Deel met:        |   Doorsturen
  auteur:
  isbn:978-94-92077-44-8
  genre:kunst, kalender
  bindwijze:gebonden
  aantal pagina’s:370
  afmeting:29,7 x 34 cm
  illustraties:ja
  verkrijgbaar:01-10-2016
  verkoopprijs:34,95

  Over de auteur

  Deze website van Trichis maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie