Welkom in onze webshop
Over de uitgeverij


goudsesingel 194
3011 KD rotterdam
(010) 477 85 25

rozenlaan 1
4835 PB breda
(076) 520 48 60  De Elvis Code

  Uitverkocht

  De Elvis Code

  Hoe kon Elvis Aaron Presley uitgroeien tot wereldmerk en een inspiratiebron voor velen worden zelfs na zijn –helaas vroege- dood? Voor een substantieel deel is de uit Breda afkomstige Dries van Kuijk daar verantwoordelijk voor, beter bekend als Colonel Parker.

  Het is dus ook niet vreemd dat juist het Breda's Museum een bijzonder inkijkje toont in het leven en werk van de King of Rock. Zowel in de tentoonstelling als de catalogus wordt Elvis Presley gepresenteerd en toegelicht op een wijze die zowel zijn echte fans als ook een groot, gevarieerd publiek zal aanspreken én verrassen. De expositie bevat iconische beelden en een dosis glitter en glamour, maar in 'De Elvis Code' zit meer: Breda's Museum neemt bezoekers en lezers mee in de complexe relatie tussen de Man, de Musicus en het Merk.

  Een aansprekende selectie uit de grootste Europese collectie Elvis-memorabilia, die door vooraanstaande verzamelaars werd samengebracht, vormt het uitgangspunt voor het in kaart brengen van de drie hoofdbestanddelen uit het Elvis-DNA.


  Deel met:        |   Doorsturen
  auteur:Orkun Akinci
  isbn:978-94-92077-25-7
  genre:Cultuur
  bindwijze:softcover
  aantal pagina’s:80
  afmeting:23 x 30 cm
  illustraties:ja
  verkrijgbaar:31-03-2015
  verkoopprijs:9,95

  Over de auteur

  Orkun Akinci
  heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van professionele teksten en heeft met plezier meegeschreven aan De Elvis Code
  Deze website van Trichis maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie