Welkom in onze webshop
Over de uitgeverij


goudsesingel 194
3011 KD rotterdam
(010) 477 85 25

rozenlaan 1
4835 PB breda
(076) 520 48 60



    Minder zout, meer smaak

    Uitverkocht

    Minder zout, meer smaak

    Natrium- en cholesterolarme recepten
    Zout. We gebruiken er veel van, eigenlijk altijd veel te veel. Omdat het in bijna alle voedingsmiddelen zit, zoals kaas en brood en melk, krijgen we er op die manier al veel van binnen. Als wij zelf er dan ook nog royaal mee strooien, halen we liefst vijfmaal de nuttige hoeveelheid. Dat kan natuurlijk niet goed zijn. Willen we echt onze gezondheid een dienst bewijzen dan moeten we minderen met zout. In Minder zout meer smaak vertelt dieetkok Arnoud Odink hoe u een zoutarme en toch smakelijke maaltijd op tafel kunt toveren. Daarnaast komt er een aantal mensen aan het woord die om gezondheidsredenen betrokken zijn bij de De Hart & Vaatgroep. Zij delen hun ‘zoutloze’ ervaringen graag met u.

    Het kookboek ‘Minder zout, meer smaak’ is een uitgave van De Hart & Vaatgroep in nauwe samenwerking met Trichis Publishing en is exclusief verkrijgbaar voor leden van De Hart & Vaatgroep.

    Deel met:        |   Doorsturen
    auteur:Arnoud Odink
    isbn:978-94-90608-28-6
    genre:culinair
    bindwijze:garenloos gebrocheerd
    aantal pagina’s:48
    afmeting:210 mm x 210 mm
    illustraties:ja
    verkrijgbaar:28-09-2011
    verkoopprijs:0,00

    Over de auteur

    Arnoud Odink

    Deze website van Trichis maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie