Welkom in onze webshop
Over de uitgeverij


goudsesingel 194
3011 KD rotterdam
(010) 477 85 25

rozenlaan 1
4835 PB breda
(076) 520 48 60  Moed je doen!

  Uitverkocht

  Moed je doen!

  Maak je droom waar
  Het waarmaken van je droom is vooral een kwestie van doen. En er is natuurlijk moed voor nodig. Voor iedereen die nu aan de slag wil met zijn droom, is Moed je doen! de wakkere gids op reis van droom naar werkelijkheid. Kort en krachtig, in woord en beeld, helpt het je de uitdagingen op je pad aan te gaan totdat je droom een feit is. Moed je doen! is leuk om te zien en fijn om te lezen. Het perfecte cadeauboek om je vrienden, collega’s of jezelf mee te verrassen en te inspireren.

  In 2013 opende Pauline Hoogweg de Oostland Schrijversmarkt via Skype. Bekijk het filmpje hier.

  Energie boost voor bij de koffie. 
  Dit boekje is net even anders. De teksten in Moed je doen! zijn kort en sporen aan om te doen waar je van droomt, en wel nu. Om het verhaal kracht bij te zetten staat op elke pagina een grote illustratie waar de energie vanaf spat. Exit lusteloosheid, hallo actie!
  – Flair Magazine
  Deel met:        |   Doorsturen
  auteur:Pauline Hoogweg
  isbn:978-94-90608-32-3
  genre:persoonlijk leiderschap
  bindwijze:garenloos gebonden
  aantal pagina’s:156
  afmeting:120 x 180 mm
  illustraties:ja
  verkrijgbaar:12-04-2012
  verkoopprijs:9,95

  Over de auteur

  Pauline Hoogweg
  Pauline Hoogweg
  Eind 2010 verhuisde Pauline Hoogweg samen met haar partner en hun zoon van bijna 1, van Rotterdam naar Zürich. Dit betekende een verandering van land, huis, thuis, taal, maar ook van werk. De keuze moest gemaakt worden.Een nieuwe baan zoeken of toch… een boek schrijven? Ze ging de uitdaging aan en koos voor het laatste.Haar droom was het schrijven van een boek – en het werd een boek over het waarmaken van dromen: Moed je doen!

  Na haar studies grafisch ontwerpen en visuele communicatie in Den Haag en Breda, werkte Pauline Hoogweg bij verschillende ontwerpbureaus, gaf les op kunstacademies en werkte 10 jaar als zelfstandig ontwerper. Vervolgens deed zij een studie Marketing in Berkeley en werkte daarna korte tijd als communicatieadviseur.

  Met het schrijven van Moed je doen! heeft zij haar weg gevonden. Ontmoeten, ontdekken en creëren is wat zij het liefste doet. Wanneer een ander daardoor geïnspireerd wordt en in beweging komt, is het feest compleet en het doel bereikt.

  Kijk ook op www.paulinehoogweg.com.


  Deze website van Trichis maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie