Welkom in onze webshop
Over de uitgeverij


goudsesingel 194
3011 KD rotterdam
(010) 477 85 25

rozenlaan 1
4835 PB breda
(076) 520 48 60  Kinderen van de chaos

  Uitverkocht

  Kinderen van de chaos

  De spiritualiteit van Anonieme Alcoholisten
  Hoewel het 12-stappenprogramma van AA het laatste decennium volop in de schijnwerpers staat en met goede resultaten wordt toegepast in de professionele verslavingszorg, leidt de AA-gemeenschap een verborgen en slecht begrepen bestaan in de schaduw van dit succes.
  De schrijfster van dit boek schetst een liefdevol portret van AA. Zij ontving het vertrouwen van de leden op voorwaarde dat zij het principe van de anonimiteit niet zou schenden. AA wil niet de individuen, maar de levensreddende boodschap voor het voetlicht brengen.
  Dit boek is geschreven voor de leden van AA en verwante groepen. Het geeft inzicht in het wezen en de wortels van de gemeenschap en schetst de uitdagingen waar AA voor staat. Het boek is ook bedoeld voor hulpverleners in de verslavingszorg. Het werpt licht op wat obscuur lijkt, zoals de positie van AA tegenover religie en therapie. Ten slotte is het een inspirerend boek voor lezers met belangstelling voor een wereldwijde spirituele beweging waarvan de leden in woord en daad getuigen van de genezende kracht van broederschap en gemeenschapszin.

  Deel met:        |   Doorsturen
  auteur:Bep van Muilekom
  isbn:978-94-90608-72-9
  genre:geschiedenis, maatschappij
  bindwijze:paperback
  aantal pagina’s:300
  afmeting:17 x 24 cm
  illustraties:foto's van Tinelou van der Elsken
  verkrijgbaar:01-10-2013
  verkoopprijs:24,95

  Over de auteur

  Bep van Muilekom
  Bep van Muilekom ('s-Hertogenbosch, 1955) is literatuurwetenschapper en werkt in de boekhandel. Zij schreef artikelen en boeken, onder meer 'Sub Rosa' (bekroond met de Henri Nouwen Manuscriptprijs 2000) en 'Een Wijd Land' (Nijmegen, 2008).
  Deze website van Trichis maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie