Welkom in onze webshop
Over de uitgeverij


goudsesingel 194
3011 KD rotterdam
(010) 477 85 25

rozenlaan 1
4835 PB breda
(076) 520 48 60



    Het vitamine K kookboek

    Het vitamine K kookboek

    Gezond en lekker koken voor trombosedienstpatiënten
    Krijg ik niet te veel of te weinig vitamine K binnen? Als u patiënt bent bij de trombosedienst, zal deze vraag u bekend voorkomen. Vitamine K zit in al onze voeding en heeft een directe invloed op uw trombosebehandeling. Bij veel vitamine K stolt uw bloed sneller, bij weinig vitamine K stolt uw bloed langzamer. 

    Meer kennis van vitamine K is dan ook erg belangrijk voor elke trombosedienstpatiënt. Het Vitamine K Kookboek biedt u deze kennis! 
    Met meer dan 75 eenvoudige en smakelijke recepten (inclusief vitamine K-waarde per persoon!) en een overzicht van de vitamine K-waarden van 400 veelgebruikte voedingsmiddelen, biedt dit boek u tal van handvatten om bewuster met uw voeding om te gaan tijdens uw trombosebehandeling. 

    De Trombosestichting Nederland werkte bij de samenstelling van dit boek nauw samen met onderzoekers van de Universiteit van Maastricht en met diëtisten van de Universiteit van Wageningen. Samen zorgden zij voor een wetenschappelijk verantwoord kookboek en naslagwerk, dat toch makkelijk leesbaar is en eenvoudig in gebruik. 
    Benieuwd wat u zelf kunt doen aan een verantwoord eetpatroon? Lees dan het Vitamine K kookboek. Met de aankoop van dit boek steunt u bovendien het wetenschappelijk onderzoek naar trombose.

    U kunt het boek online bestellen via de button 'Bestellen voor €12,95' hiernaast of u kunt deze bestelkaart uitprinten, invullen en opsturen.



    Deel met:        |   Doorsturen
    auteur:Irene de Vette
    isbn:978-94-90608-46-0
    genre:culinair
    bindwijze:paperback
    aantal pagina’s:140
    afmeting:210 x 210 mm
    illustraties:fotografie en tekeningen
    verkrijgbaar:20-11-2012
    verkoopprijs:12,95

    Over de auteur

    Irene de Vette
    Irene de Vette
    (1981)

    Geboren en getogen in Rotterdam. Voor mijn werk doe ik graag grondig empirisch onderzoek. In mijn geval betekent dat heel veel proeven, want ik ben culinair journalist. Eten en drinken, maar ook reizen en kunst: het zijn de ingrediënten die het leven lekker maken. Ik vind daarin aanknopingspunten voor boeiende verhalen over mensen, hun omgeving en hun cultuur. Ik hou van mijn geboortestad, maar vlieg graag uit. Ik woonde eerder in New York, na mijn studie culinaire journalistiek aan Boston University. Het eindeloze aanbod aan restaurants en delicatessenwinkels is een paradijs voor foodies. Op het moment woon ik in Rome, waar iedere dag nieuwe eetavonturen brengt. Ik schrijf hier over eten, drinken, restaurants, maar ontwikkel ook recepten, geef culinair advies en vertaal (culinaire) teksten. Mijn werk was onder meer te lezen op/in SpecialBite, nrc.next, The Boston Globe en The Boston Phoenix.

    Deze website van Trichis maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie