Welkom in onze webshop
Over de uitgeverij


goudsesingel 194
3011 KD rotterdam
(010) 477 85 25

rozenlaan 1
4835 PB breda
(076) 520 48 60  Het Feyenoord-mysterie

  Uitverkocht

  Het Feyenoord-mysterie

  Schrijver/journalist Leo Verheul en oud-speler/zakenman Keesjan Snoeck zaten Feyenoord een bizar jaar lang op de huid.

  Ze wilden antwoord op de vraag wat er precies is gebeurd om de in de jaren zestig nog rijkste club ter wereld aan de rand van de afgrond te brengen. Het seizoen 2011/2012 is sportief gelukkig weer succesvol en heeft de ontelbare trouwe fans weer iets van hun trots terug gegeven. Maar de dreiging van een bankroet blijft. Wat is er gebeurd, wie waren er allemaal verantwoordelijk voor en om hoeveel miljoenen ging heten gaat het nu nog? En hoe moet het verder? Behalve een langdurig en intensief onderzoek geeft Het Feyenoord-mysterie ook een boeiend kijkje in de keuken. Een must voor elke supporter of sympathisant van Feyenoord. Studiemateriaal voor hen die beroepsmatig in de voetballerij willen gaan werken en voor al die zakenlui die gelokt worden door de glamour bij een grote voetbalclub.

  'Een goed boek. Een mooi boek.' Feyenoord Casuals, 14 mei 2012
  'Verheul schroomt er nergens voor man en paard te noemen. Juist voor de supporters van Feyenoord is het raadzaam het hele boek te lezen. Bestuur en directie zouden in elk geval het slotwoord moeten lezen. In simpele bewoordingen legt hij het dilemma van voetbalbestuurders bloot.' Arthur van den Boogaard in het Parool, 8 mei 2012

  Boek besteld?
  Uw exemplaar zal zo spoedig mogelijk worden geleverd.

  Deel met:        |   Doorsturen
  auteur:Keesjan Snoeck, Leo Verheul
  isbn:978 94 90608 40 8
  genre:literaire non-fictie, sport
  bindwijze:paperback
  aantal pagina’s:152
  afmeting:124 x 180 mm
  illustraties:nee
  verkrijgbaar:28-04-2012
  verkoopprijs:14,95

  Over de auteurs

  Keesjan Snoeck
  Oud-Feyenoorder.
   
  Leo Verheul
  Leo Verheul werd in 1954 in Rotterdam geboren en begon zijn journalistieke carrière in 1978 bij Het Vrije Volk. Daarna werkte hij voor Voetbal International en Panorama. Samen met Henk Spaan en Harry Vermeegen maakte het tv-programma Die twee: nieuwe koeien en samen met Henk Spaan, Erik van Muiswinkel en Diederik van Vleuten Studio Spaan. Verder schreef hij verhalen voor Hard Gras.
  Deze website van Trichis maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie