Welkom in onze webshop
Over de uitgeverij


goudsesingel 194
3011 KD rotterdam
(010) 477 85 25

rozenlaan 1
4835 PB breda
(076) 520 48 60  Gastheer & sommelier Halil Asars Roadtrip

  Uitverkocht

  Gastheer & sommelier Halil Asars Roadtrip

  Een gastronomische reis door West-Europa
  Waarom slaagt de één er wél in een onvergetelijke lunch of diner te serveren en faalt de ander hopeloos? ‘Ik ben de meester van de details’, zegt Halil Asar (30), Nederlands meest getalenteerde gastheer, opgeleid bij de driesterrenchefs Jonnie Boer en Cees Helder.

  Halil neemt ons mee op een gastronomische roadtrip door Europa. Hij laat zien hoe we ons de kunst van het echte genieten eigen kunnen maken. Kaas van Van Tricht, oesters van Sergio, kaviaar in Aquitaine. In Piémonte snuffelt een truffelhond voor ons een mooi stel van die kost-bare paddootjes bij elkaar. ‘Doe er wat moois qua bubbels bij. Taittinger alstublieft.’

  Etiquette krijgen we ingepeperd tijdens deze trip. Maar eerst plunderen we versmarkt Rungis in Parijs. Goed tafelen vraagt ook om mooie materialen. Dus bezoeken we Nontron, de plek waar de meest exclusieve kwaliteitsmessen worden gemaakt. Als je met Halil op pad bent, kom je ergens!

   

  Deel met:        |   Doorsturen
  auteur:Michiel Houdijk
  isbn:9789081241694
  genre:culinair, gastronomie
  bindwijze:softcover
  aantal pagina’s:142
  afmeting:20 x 15 cm
  illustraties:ja
  verkrijgbaar:01-11-2009
  verkoopprijs:14,50

  Over de auteur

  Michiel Houdijk
  Michiel Houdijk
  Michiel Houdijk is opgeleid tot journalist in Tilburg en werkte op de redacties van het Parool en Onze Wereld in Amsterdam voordat hij die stad inruilde voor Rotterdam. Hier ging hij in 1990 als copywriter aan de slag bij The Tree House van Ad. van Krimpen. Ad. leerde Michiel de kneepjes van het vak. Mooi kort en lang schrijven. Luisteren naar de opdrachtgever. Creatief tot de bodem gaan en met dé oplossing komen. En bovenal: geloof hebben in wat je doet. 
  Deze website van Trichis maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie