Welkom in onze webshop
Over de uitgeverij


goudsesingel 194
3011 KD rotterdam
(010) 477 85 25

rozenlaan 1
4835 PB breda
(076) 520 48 60  52 Scheurverhalen

  Uitverkocht

  52 Scheurverhalen

  52 scheurverhalen in een scheurblok, eentje voor elke week! Met deze kalender zonder telling kun je probleemloos treuzelen of op de zaken vooruitlopen. Een poëtische interventie voor aan de muur; op kantoor, in je keuken of op de wc. Scheur (of peuter) het scheurverhaal eruit maar laat de rand bestaan en er zal een lijst ontstaan... Veel scheurplezier!


  Deel met:        |   Doorsturen
  auteur:Chantal van Heeswijk
  isbn:978-94-92077-31-8
  genre:Beeldende kunst
  bindwijze:softcover, met harde achterplat
  aantal pagina’s:52
  afmeting:20 x 26 cm
  illustraties:ja
  verkrijgbaar:
  verkoopprijs:17,50

  Over de auteur

  Chantal van Heeswijk
  Chantal van Heeswijk
  Een taalgevoelige dyslecticus zou je Chantal van Heeswijk kunnen noemen. Als je vraagt waar haar schrijfsels over gaan zegt ze: Het gaat Nergens over, het gaat Ergens over, het gaat over Jou en de Buurvrouw… Met Chantal van Heeswijk stap je binnen in een wereld van woorden, doorspekt met droge humor en warme verwondering. Als dyslect heeft zij een haat-liefde verhouding met taal. 

  Chantal van Heeswijk maakt voorstellingen (zo stond zij net 10 dagen op Theaterfestival Boulevard), interactieve installaties voor festivals, geeft workshops creatief denken aan organisaties en bedrijven en verlevendigt feesten en recepties met visuele interventies. Haar vrije werk bestaat uit keramiek, tekeningen, schrijfsels en zeefdrukken. Chantal van Heeswijk exposeert regelmatig en geeft les aan de Design Academy Eindhoven.
  Deze website van Trichis maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie