Welkom in onze webshop
Over de uitgeverij


goudsesingel 194
3011 KD rotterdam
(010) 477 85 25

rozenlaan 1
4835 PB breda
(076) 520 48 60  24/7 Rotterdamse loodsen

  Uitverkocht

  24/7 Rotterdamse loodsen

  Vraag het een willekeurige loods. Hij zal antwoorden dat hij de mooiste baan ter wereld heeft. Waarom? Je vaart als loods niet op één maar op vele honderden schepen met allemaal verschillende vaareigenschappen. Je adviseert dagelijks collega’s uit alle landen van wereld. Dat vraagt om tact en overtuigingskracht. Maar bovenal is het werk van een registerloods zo mooi omdat het zo moeilijk kan zijn. Zelf noemen ze dat uitdagend. Het ‘inparkeren’ van iets wat zo moeilijk beheersbaar is als een groot schip is een kunst op zich; de laatste 500 meter naar de kade zijn vaak kritieker dan 500 mijl op volle zee. Stalen zenuwen zijn vereist. Het Loodswezen zorgt ervoor dat jaarlijks bijna 100.000 schepen veilig van en naar de Nederlandse havens en de havens aan de rivier de Schelde worden geloodst.
  In 2013 bestaat het Loodswezen 25 jaar. Reden genoeg om dit schitterende, rijk geïllustreerde boek te maken. Fotograaf Sander Morel volgt in dit boek het werk van de loods op de voet. Bij nacht en ontij stapt hij aan boord van de tender die hem naar een gigatanker brengt. Journalist Karen Auer portretteert acht relaties van het Loodswezen.
  Deel met:        |   Doorsturen
  auteur:Karen Auer, Sander Morel
  isbn:978 94 90608 56 9
  genre:haven, fotografie
  bindwijze:gebonden
  aantal pagina’s:208
  afmeting:22 x 27 cm
  illustraties:foto's
  verkrijgbaar:29-05-2013
  verkoopprijs:29,95

  Over de auteurs

  Karen Auer
  Karen Auer
  Karen Auer is een allround, senior tekstschrijver én ghostwriter on- en offline (boeken, interviews, websites, nieuwsbrieven, magazines, brochures, jaarverslagen, speeches) met een sterk netwerk. 

Als adviseur is zij bedreven in communicatiestrategie en uitvoering, naamgevings- en huisstijltrajecten en in het positioneren van organisaties, mensen en merken.
   
  Sander Morel
  Sander Morel
  Fotograaf Sander Morel kwam in 1987 van de School voor fotografie en fotonica in Den Haag en werkte de afgelopen 25 jaar voor zeer veel uiteenlopende opdrachtgevers: van Etos tot Libelle en van ABN Amro tot Hema en V&D. Voor dit jubileumboek van het Loodswezen Rotterdam-Rijnmond heeft hij tien maanden lang het werk van het Loodswezen en aanverwante bedrijven gevolgd en vooral de mensen achter deze organisatietijdens hun verrichtingen in beeld gebracht.
  Deze website van Trichis maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie